AO Coaching
https://www.aocoaching.nl/over-astrid
   

  OVER ASTRID

  LEUK JE HIER TE ONTMOETEN!

  Met mijn levens- en werkervaring weet ik hoe je ongemerkt jezelf kwijt kan raken. Opgegroeid in mediastad Hilversum werkte ik vanaf begin jaren '90 bij RTL televisie in commerciële functies, waarvan de laatste jaren 
  als inkoper van televisieproducties. De liefde lokte me van het levendige Hilversumse leven naar het rustige en bosrijke Driebergen. Daar combineerde ik de full-time zorg voor mijn 2 prachtige kinderen met een druk bezet leven als horeca-ondernemer van een bekend biologisch restaurant. Dat ik regelmatig ver over mijn eigen grenzen heen ging, had ik niet in de gaten. 

  Door een ingrijpende gebeurtenis ging het roer in mijn leven radicaal om. Een echtscheiding was het gevolg, ik werd alleenstaande moeder en koos ervoor om een opleiding te volgen en startte met de 2-jarige HBO-opleiding Holistische Leefstijl Coaching.

  De holistische opleiding werd een 'reis' van 2 jaar waarbij ik mezelf opnieuw ontmoette en het mooie coachingsvak leerde. Mijn interesses kwamen volop aan bod, zoals passie voor eerlijke gezonde voeding, een actieve leefstijl, fascinatie voor de werking van het brein en het gedrag van mensen. Het was geweldig om te ervaren hoe ik langzaam weer werkelijk in contact kwam met mijn gevoel, de impact van een bewuste ademhaling op levenskwaliteit te ontdekken en hoe ik mijn eigen dagelijkse geluk zelf creëer. Ik ben weer thuisgekomen bij mezelf en dat gun ik jou ook! 

  Wil jij jezelf beter leren kennen en je eigen geluk maken? Ik begeleid je graag op jouw unieke levenspad naar een liefdevol leven. 

  Mijn praktijkruimte bevindt zich in Driebergen op de zolder van Villa Xaverius, een oud nonnenklooster, gebouwd in 1855 en geschonken aan de 'Zusters der Liefde'. Nu is het een plek waar zorg, bewustwording, vertrouwen en verbinding wordt voortgezet. Een inspirerende locatie waar jij ook van harte welkom bent 💛. 

  PS: Is narcisme een thema in jouw leven en voel je de behoefte om hier iets mee te doen? Neem gerust vertrouwelijk contact op om te bespreken wat ik voor je kan betekenen. Alles wat wordt besproken is en blijft vertrouwelijk. 

  Relevante opleidingen:
  2007 - 2009 - Reiki I en Reiki II
  2017 - 2019 - Holistische Leefstijl Coaching - Academie voor Holistisch Coachen
  2019 - Yoga Nidra Teacher bij Arhantha Yoga
  2020 - HSP-begeleider bij EszenzZ Amsterdam
  2021 - online training 'Als professionals in contact met narcisme en psychopathie' - Stichting Het Verdwenen Zelf

  "Voel met aandacht wat jouw lichaam je vertelt"

  Vrijblijvend kennismaken?

  Astrid Oudenaller

  Astrid Oudenaller

  Straal, verheug en ontdek!