AO Coaching
https://www.aocoaching.nl/over-astrid
   
  Over Astrid

  OVER ASTRID

  Astrid Oudenaller

  Leuk dat je op mijn persoonlijke pagina kijkt! Ik ben holistisch coach en mijn specialisatie is leefstijl en HSP-begeleiding. Daarnaast werk ik als Management Consultant in het bedrijfsleven en ben ik Yoga Nidra Teacher.

  Ik verheug me erop om jou te ondersteunen en paden te ontdekken die je alleen voorbij was gelopen. Je kunt begeleiding verwachten op het gebied van mindset, ademhaling, ontspanning, voeding, beweging, slaap en dit alles vanuit holistische levensvisie. 

  Met mijn levens- en werkervaring weet ik hoe je ongemerkt jezelf kwijt kan raken. Opgegroeid in mediastad Hilversum werkte ik vanaf de jaren '90 bij het televisiestation RTL in commerciële functies en als inkoper van televisieproducties. De liefde lokte me van het drukke Hilversumse leven naar het rustige en bosrijke Driebergen. Samen met mijn partner runde ik een biologisch restaurant in Driebergen. In deze periode heb ik ervaren hoe moeilijk het is om een druk leven als horeca-ondernemer te combineren met de zorg voor twee kinderen en toch ook de rust en het plezier te vinden. Dat lukte niet zomaar. Van nature heb ik veel energie en 'niks doen' past niet bij me. 

  Door een ingrijpende gebeurtenis ging het roer in mijn leven om. Ik volgde mijn hart en startte met de 2-jarige HBO-opleiding Holistisch Leefstijl Coach. Een actieve leefstijl, passie voor pure en biologische voeding en mijn fascinatie voor de werking van het brein kwamen samen in de opleiding. Het holistische maakte het compleet. Tijdens de opleiding heb ik ervaren hoe het is om werkelijk in contact te komen met je gevoel, welke impact een bewuste ademhaling op je levenskwaliteit heeft en hoe ik mijn eigen dagelijkse geluk zelf creëer. Ik ben thuisgekomen bij mezelf en dat gun ik iedereen! 

  Wil jij jezelf beter leren kennen en je eigen geluk maken? Ik begeleid je graag op jouw unieke levenspad naar een gelukkiger, liefdevoller en vitaler leven. Ongeacht leeftijd of geslacht: jouw leefstijl is je medicijn. 

  Mijn praktijkruimte bevindt zich in Driebergen op de zolder van Villa Xaverius, een oud nonnenklooster, gebouwd in 1855 en geschonken aan de 'Zusters der Liefde'. Nu is het een plek waar zorg, bewustwording, vertrouwen en verbinding wordt voortgezet. Een inspirerende locatie waar jij ook van harte welkom bent 💛. 

  Kan jij leven naar wie je bent? Je authenciteit en autonomie liefdevol bewaken en behouden? Met aandacht voelen wat jouw lichaam je wil vertellen? Stralen, verheugen en ontdekken? Ik verheug me er in ieder geval op om jou te ontmoeten, te coachen en te inspireren.

  Relevante opleidingen:
  2009 - Reiki I en Reiki II
  2019 - Holistisch Leefstijl Coaching bij Academie voor Holistisch Coachen
  2019 - Yoga Nidra Teacher bij Arhantha Yoga
  2020 - HSP-begeleider bij EszenzZ Amsterdam

  "Voel met aandacht wat jouw lichaam je vertelt"

  Vrijblijvend kennismaken?

  Astrid Oudenaller

  Astrid Oudenaller

  Straal, verheug en ontdek!