AO Coaching
https://www.aocoaching.nl/coaching
   

  VERTROUWD EN OP JE GEMAK

  PERSOONLIJKE COACHING

  Volledig op jou afgestemd in een veilige omgeving waar je je vertrouwd en op je gemak voelt. Je mag je kwetsbaar opstellen en hoeft het niet alleen te doen. Je krijgt inzichten over jezelf en patronen of gewoontes die in jouw leven een rol spelen worden zichtbaar. Je wordt geïnspireerd, krijgt informatie en inzichten op de 5 holistische elementen: mentaal, fysiek, emotioneel, energetisch en spiritueel. Samen onderzoeken we waar jij in jouw leven behoefte aan hebt, wat je wilt veranderen en wat je kan doen binnen je mogelijkheden om in de toekomst meer dagelijks geluk, vertrouwen en vitaliteit te ervaren. Elk levenspad is uniek en dus ook jouw coachingstraject. 

  Aanleidingen om te kiezen voor begeleiding kunnen heel praktische thema's zijn zoals:

  - slecht slapen, je wordt moe wakker
  - druk druk druk in je hoofd
  - je voelt je futloos
  - je wilt weten wat je kan doen om meer 'in je kracht' te komen
  - je bent snel geprikkeld

  Kies jij ervoor om de eerste stap te zetten om stralender en lichter door het leven te gaan? Dan mag je begeleiding verwachten op het gebied van:

  - mindset
  - ademhaling
  - ontspanning
  - voeding
  - beweging
  - slaap

  Samen kijken we wat jou kan helpen om weer goed in je vel te zitten.

  UIT JE HOOFD IN JE LIJF

  Chronische stress is een sluipmoordenaar maar zeer geaccepteerd in onze maatschappij. We rennen maar door, hebben het ‘druk druk druk’ (vooral in ons hoofd), krijgen vage lichamelijke klachten en als het echt te veel wordt zegt het lichaam uiteindelijk zelfs keihard ‘STOP’. Je kan niet meer verder, het is gewoon klaar. Voordat het zover komt, sta eens stil. Vraag je eens af wat innerlijke rust voor je lichaam kan betekenen. Jouw gedachten, gevoelens en emoties hebben direct invloed op jouw fysieke gezondheid. Hoe ga jij op een liefdevolle manier je eigen grenzen leren kennen en bewaken, luisteren naar de signalen van je lichaam en jezelf liefdevol op nummer 1 zetten? Ik gun het je van harte, thuiskomen bij jezelf.

  Tijdens de coaching komen de aspecten van het dagelijks leven voorbij waarbij je aandacht krijgt voor je mindset, ademhaling en ontspanning maar ook hoe voeding en beweging een bijdrage leveren aan jouw levensgeluk. Je leert met aandacht te luisteren naar je (buik)gevoel, komt in contact je intuïtie en je energie gaat weer stromen.

  PERSOONLIJK LEEFSTIJLADVIES

  Kan leefstijl je medicijn zijn? Welke veranderingen in je leefstlijl kunnen jou dat energieke, levendige en vitale leven geven waar je naar verlangt. Vaak zijn het kleine veranderingen die jou verder helpen om je mooiste leven te leven. Als jij eraan toe bent om je leefstijl onder de loep te nemen, laten we kennismaken om te ontdekken of begeleiding met een volledig en persoonlijk leefstijladvies iets is wat bij jou past. 

  HSP

  Ben je hoogsensitief en kan je ondersteuning gebruiken om te leren omgaan met jouw gevoeligheid, dan is het mogelijk om een traject te volgen speciaal gericht op het omgaan met jouw hoog sensitiviteit. Hoogsensitief hoeft geen last meer te zijn als je eenmaal hebt geleerd hoe je hiermee om kan gaan. 


  Vrijblijvend kennismaken?